Om oss

Verksamhetsnära utveckling
&
ledarskap med hjärta
  • Mette Brolinson
    Grundare - är idag iväg på nya utmaningar
  • Lotta Fransson
    Grundare - är idag iväg på nya utmaningar
  • Helen Rigamonti
    Grundare, föreläsare och författare
Om oss
Enlight Me föddes under pandemiåret 2020. Vi hade haft lyxen att jobba tillsammans i olika konstellationer tidigare och uppskattade varandras värdegrund och kompetens kring ledarskap och CX-management. Trots att vi 2020 satt i olika projekt, hos olika arbetgivare och med Covid-restriktioner, började vi allt oftare använda oss av varandras kunskap för att utveckla de idéer och projekt vi jobbade med på respektive håll.

Dåliga erfarenheter skapar driv
I ryggsäcken hade vi alla tre erfarenhet av verksamheter som styrdes av andra drivkrafter än kundupplevelse. Vi hade på nära håll fått erfara hur det är att leda människor som kom i kläm, både kunder och medarbetare, på grund av enskilda individers strävan efter makt, status och pengar.

Think tank
Utifrån vår gemensamma passion för att skapa fantastiska kundupplevelser och vår övertygelse om att alltid utgå från kundens perspektiv skapade vi en "think tank" och vara varandras "braincandy". Vi tror också starkt på att dela med oss av både med- och motgångar och så föddes idén om att skapa en CX-hub - en plats där människor som vi kan träffas, utbyta erfarenheter samt lära av varandra. En större think tank och ännu mera braincandy helt enkelt.

Idag, 2023, har flera av oss gått vidare till nya sammanhang men hjärtat finns kvar här!

Varmt välkomna till ditt Enlight Me!Visst är det intressant att de som leder med hjärtat når bättre resultat än de som sätter monetära mål först.
Lotta Fransson
Head of Customer Success
Made on
Tilda